Εχεις καταπληκτικες Ιδεες

ελα Online!
και δώσε στις ιδέες σου νέα προοπτική

To Web στα μετρα σου

Σχεδιασμός και δημιουργία ιστοσελίδας χωρίς συμβιβασμούς. Με τη χρήση νέων τεχνολογιών προσφέρουμε έξυπνες, διαδραστικές ιστοσελίδες με εύκολα διαχειρίσιμο περιεχόμενο.

Web Development

Μια ιστοσελίδα εξασφαλίζει για την επιχείρηση σας μια διαδικτυακή παρουσία που συμβάλει στην αύξηση της κερδοφορίας και προβάδισμα στη επιχείρηση σας, έναντι των ανταγωνιστών της. Οι ιστοσελίδες σας δίνουν τη δυνατότητα να διαθέσετε τα προϊόντα ή και τις υπηρεσίες σας σε μια ευρύτερη αγορά, ενισχύοντας ένα επαγγελματικό προφίλ. Θα πρέπει να κινηθείτε σύμφωνα με τις προσδοκίες των πελατών, αφού πριν αγοράσουν ψάχνουν στο διαδίκτυο για πληροφορίες του προϊόν ή της υπηρεσίας. Σημαντικό πλεονέκτημα είναι η 24ωρη πρόσβαση που έχουν οι καταναλωτές στην ιστοσελίδα. Αρχικά κατοχυρώνεται ονομασία της ιστοσελίδας (domain name), φιλοξενία της ιστοσελίδας και ο σχεδιασμός (καλλιτεχνική επιμέλεια

web design

Web Design Η κατασκευή μιας ιστοσελίδας προϋποθέτει web design για την υλοποίηση της, αφορά το γραφικό και εμφανισιακό κομμάτι. Η επιλογή χρωμάτων, εικόνων, εφέ, φόρμες που αλληλοεπιδράει ο επισκέπτης είναι υψίστης σημασίας, ώστε ο επισκέπτης να νοιώθει ευχάριστα όταν επισκέπτεται την ιστοσελίδα της επιχείρησης σας. Επίσης θα πρέπει να έχει το χαρακτήρα της εταιρείας ώστε να μη ξεφεύγει από το εταιρικό προφιλ που θέλει να προβάλλει η οποιαδήποτε επιχείρηση.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και η Εταιρεία μας θα επικοινωνήσει μαζί σας
για να σας δώσει περισσότερες πληροφορίες

Address
59 Agios Nicolaou Str.
office 201, 2nd floor,
2432, Engomi
Nicosia, Cyprus.

Email Us info@com2go.com

Website click to Visit

Call Us Tel : 22 899 899
Fax : 22 519 301

  • Ιστοσελίδα με Online Ordering, συνδεδεμένη με όλα τα καταστήματα για να στέλνονται οι παραγγελίες κατευθείαν και επιλογή για πληρωμή Online. Περιλαμβάνει τα προϊόντα και τις προσφορές και ανανεώνεται καθημερινά. Επίσης, προσαρμόζεται σε όλα τα μεγέθη οθόνης και έχει σχεδιαστεί ειδικά για εύκολη πλοήγηση από κινητά.

  • Παγκόσμια ιστοσελίδα με τα προϊόντα και τις εκδηλώσεις που διοργανώνει ή χορηγεί η εταιρία. Με την κατασκευή και προσθήκη του εργαλείου Pool Dynamic, το οποίο μαζεύει όλα τα hashtags από τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης που έχουν γίνει από χρήστες για να δίνει πρόσβαση όλα τα post για την εταιρία και τα προϊόντα. Στα posts αυτά γίνετε έλεγχος και επιλέγονται τα καλύτερα για να δημοσιεύονται στα προφίλ της εταιρίας στα κοινωνικά δίκτυα.

  • Δημιουργία και διαχείριση παγκόσμιας ιστοσελίδας με εξειδικευμένο εργαλείο το οποίο προσφέρει την δυνατότητα κατασκευής ή διαμόρφωσης σκάφους ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη. Περιέχει διαδραστικά πολυμέσα και φόρμα ηλεκτρονικής αίτησης για προσφορά.

  • Μοντέρνα και διαφορετική ιστοσελίδα κτισμένη γύρω από το θέμα του μυστηρίου. Δυνατότητα Online κράτησης με εύκολη πλοήγηση και φιλική στον χρήστη. Πλήρης διαχείριση από τους ειδικούς μας για συνεχή ενημέρωση και ανανέωση.

  • Παγκόσμιο διαδικτυακό κατάστημα με έμφαση στο μοντέρνο design και λιτές γραμμές. Η ιστοσελίδα έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να προσφέρει στον χρήστη εύκολη πλοήγηση και απλή διαδικασία κατά την αγορά. Υπάρχει σύνδεση με όλες τις πλατφόρμες κοινωνική δικτύωσης και χρησιμοποιώντας ένα συγκεκριμένο hashtag οι φωτογραφίες αναβαίνον στην σελίδα.