Η δύναμη των Social Media

Είναι καιρός να πάρεις τον έλεγχο απο την δύναμη που σου προσφέρουν τα Social Media

Εισαγωγή

Τι μπορούμε να κάνουμε για εσάς

Αύξηση της αναγνωρισιμότητας της εταιρίας
Βελτίωση της αφοσίωσης στο brand (εταιρική ταυτότητα)
Περισσότερες ευκαιρίες για conversions
Αύξηση της εισερχόμενης κίνησης (Inbound Traffic)
Μειωμένο κόστος μάρκετινγκ
Καλύτερη θέση στη σειρά κατάταξης των μηχανών αναζήτησης
Εμπλουτισμένη εμπειρία του χρήστη
Βελτιωμένα Insights πελατών

Όσο περισσότερο περιμένεις, τόσο περισσότερο θα χάσεις. Το Social Media Μάρκετινγκ ήρθε για να μείνει, και όταν γίνεται σωστά, μπορεί να οδηγήσει σε περισσότερους πελάτες, περισσότερη κίνηση και περισσότερα conversions. Αν σε ενδιαφέρει και θέλεις να ξεκινήσεις κάνε scroll προς τα κάτω!

Τι λένε τα στατιστικά

Νεολαία & Social Media

Τα Social Media είναι σημαντικά σήμερα, αλλά θα είναι ακόμη περισσότερο στο μέλλον.

Οι χρήστες του διαδικτύου ηλικίας 18-34 είναι πιο πιθανό να ακολουθήσουν μια εταιρία στα Social Media (95%).

Σκέψου τους χρήστες σου και παρατήρησε τον πιο πιθανό τρόπο να σε ακολουθήσουν

Πηγή: MarketingSherpa

Μίλησε ανοιχτά

Η δύναμη του "από στόμα σε στόμα" εκθετικά μεγαλύτερη!

71% των καταναλωτών που είχαν μια καλή εμπειρία στα Social Media από μια εταιρία, είναι πιθανό να την συστήσουν σε άλλους.

Χρησιμοποίησε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως ένα αποτελεσματικό εργαλείο για την εξυπηρέτηση πελατών και σαν ευκαιρία για να κερδίσεις νέους πελάτες.

Πηγή: Ambassador

Οι Υπηρεσίες μας...
... Πάντα στις υπηρεσίες σας


Οι Υπηρεσίες μας

Μπορούμε να αναλύσουμε την τρέχουσα παρουσία του πελάτη σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να προσδιορίσουμε τα θέματα και τις ανάγκες που υπάρχουν.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA

Η Com2go θα διερευνήσει τους κορυφαίους ανταγωνιστές και την παρουσία τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η ανάλυση αυτή περιλαμβάνει προβλήματα και δημιουργικές ιδέες που μπορούν να αποφέρουν θετικά αποτελέσματα στον πελάτη και τι θα πρέπει να προσέχει.

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA

Η ομάδα της Com2go με πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία, μπορεί να αναπτύξει καινοτόμες στρατηγικές για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που ξεπερνούν κάθε προσδοκία.

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΟΔΗΓΟΥ ΓΙΑ ΤΑ SOCIAL MEDIA

Η Com2go από τη μακρόχρονη εμπειρία στο χώρο, έχει αναπτύξει ένα πολύ εκτεταμένο οδηγό, ο οποίος γράφετε εκ νέου ειδικά για τον κάθε πελάτη και περιλαμβάνει λεπτομερείς οδηγίες για την ορθή χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΟΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΩΝ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA

Οι περισσότερες σελίδες κοινωνικής δικτύωσης προσφέρουν τη δυνατότητα σε μια εταιρεία να ανεβάσει τους όρους και προϋποθέσεις. Η Com2go αναλαμβάνει την ανάπτυξη και την ενημέρωση των όρων και των προϋποθέσεων για κάθε πελάτη ξεχωριστά.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΤΥΠΩΝ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA

Η Com2go δημιουργεί εταιρικά πρότυπα για κάθε διαφορετική καμπάνια και ανάλογα με τον τύπο περιεχομένου του κάθε μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ

Η Com2go αναπτύσσει τη στρατηγική που θα ακολουθηθεί σε κάθε μέσο, αναλύοντας την συχνότητα των δημοσιεύσεων ανά εβδομάδα, τη στρατηγική προώθησης και τους στόχους που έχουν τεθεί για κάθε μέσο ξεχωριστά.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΜΗΝΙΑΙΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ SOCIAL MEDIA

Η Com2go ετοιμάζει ένα ψηφιακό μηνιαίο ημερολόγιο για τους πελάτες της, όπου καταγράφονται οι ημερομηνίες που θα γίνουν οι δημοσιεύσεις, τον τύπο του περιεχομένου, το πραγματικό περιεχόμενο (εικόνα, κείμενο, σύνδεσμος), τη στρατηγική προώθησης και τον προϋπολογισμού που προτείνεται, όπως και το μέσο που θα γίνουν οι δημοσιεύσεις.

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ

Η Com2go δημιουργεί πραγματικό περιεχόμενο για το μηνιαίο ημερολόγιο, συμπεριλαμβανομένων των δημοσιεύσεων γενικού ενδιαφέροντος, δημοσιεύσεις ενημερωτικές, ψυχαγωγικές, προϊοντικές και που αποσκοπούν στην εμπλοκή του χρήστη.

Υπηρεσίες για διαχείριση κρίσης

Η Com2go μέσω των Ειδικών της στη διαχείριση κρίσης στα Social Media, προειδοποιεί τους πελάτες τους και λαμβάνει μέτρα για την πρόληψη και την αντιμετώπιση οποιασδήποτε κρίσης που μπορεί να προκύψει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τον ελάχιστο αντίκτυπο στους πελάτες της.

Διαχείριση φήμης

Η Com2go βοηθά στην προώθηση σημαντικών δημοσιεύσεων, υποβαθμίζοντας τα επιβλαβείς σχόλια, και μετατρέπει τις αρνητικές καταστάσεις, σε ευκαιρίες με πολλαπλά πλεονεκτήματα για τη μάρκα και τη φήμη που έχει.

Ομάδας Αντιμετώπισης Έκτακτων Αναγκών στα Social Media

Η Com2go σε συνεργασία με τους πελάτες της, είναι σε θέση να προσφέρει μια ομάδα αντιμετώπισης καταστάσεων έκτακτης ανάγκης, που είναι έτοιμη να λάβει μέτρα για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της κρίσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οποιαδήποτε μέρα και ώρα.

Σχετικά με εμάς

Εμπειρία & Ποιότητα Υπηρεσιών

Η com2go είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες που ασχολούνται με το Digital Marketing, ιδρύθηκε το 1999 στην Κύπρο, με μια μεγάλη και ευρεία βάση πελατών σε όλο τον κόσμο. Το δυνατό σημείο της com2go είναι ότι όλες οι υπηρεσίες προσφέρονται από το εξειδικευμένο, καλά εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μερικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Παραδείγματα Social Media απο την Com2go Group

Οι πελάτες μας

Παρακάτω μερικοί από τους πελάτες μας στα Social Media

 • Dixan Cyprus

  Διαχείριση Social Media

 • Syoss Cyprus

  Διαχείριση Social Media

 • fa Cyprus

  Διαχείριση Social Media

 • Serano

  Διαχείριση Social Media

 • Shark

  Διαχείριση Social Media

 • Universal life

  Διαχείριση Social Media

 • Join Us

  Wanna join our awesome and growing Family ?